Fort Nekkerweg wordt wellness centrum

Workstation is samen met Dutch Indies verantwoordelijk binnen het samenwerkingsverband van Museion media voor een verslag van de verbouwing van Fort Nekkerweg tot een hotel/sauna complex. We volgen deze verbouwing in opdracht van de provincie Noord Holland, de verwachting is dat het hotel ongeveer juni 2012 opgelverd zal worden. Er zal dan ook een film te zien zijn waarin de verbouwing centraal staat. We houden u op de hoogte.

Merel in de Badcuyp, Amsterdam

John Twigt heeft een grote voorliefde voor muziek, en dat uit zich ook veel in zijn werk en de produkties van de Workstation. We doen veel voor getalenteerde musici die, nu meer dan ooit, visuele ondersteuning kunnen gebruiken. De nog jonge jazz-zangeres Merel Koman onder begeleiding van een getalenteerde band (met o.a. Karel Boehlee, Theo de Jong en Peter Tiehuis) speelde in November 2008 in de Badcuyp in de Amsterdamse Pijp de sterren van de hemel. We maakten daar een heel eenvoudige registratie van. Meer...

DVD voor GS1 Nederland

GS1 Nederland is een instituut op het gebied van het verbeteren van samenwerking tussen handelspartners en aansluiting van bedrijfsprocessen. Voor velen een onbekend bedrijf maar toch komen we allemaal hun producten tegen, bv. elke barcode die je op producten vindt, is uiteindelijk gefaciliteerd door GS1. Wij produceerde een DVD over meettechnieken en deze DVD werd uitgereikt aan de deelnemers van het geslaagde congres dat GS1 organiseerde.

Weekend van de Archeologie

Een eeuwenoud skelet, Romeinen die een brug bouwen en onderwaterarcheologie. Zomaar drie onderwerpen die op het Weekend van de Archeologie te beleven waren. In het weekend van 7 en 8 juni was er ook een ploeg van Workstation aanwezig op het terrein van het weekend van de Archeologie. In opdracht van het AOC werden diverse films geproduceerd door Dutch Indies.

The Story of Dutch Windmills

16 november 2007 werd de DVD Werken met Wind en Water uitgebracht. Deze DVD wordt uitgegeven door Museion Media, opgericht door Workstation en Dutch Indies. Al snel bleek er behoefte aan een internationale versie. The Story of Dutch Windmills is inmiddels via onze sites www.dutchwindmills.tv en www.werkenmetwindenwater.nl te bestellen. Het betreft hier de eerste vier afleveringen van WWW plus een bonus feature met prof. Herman Pleij. In het Engels en Nederlands ondertiteld en wereldwijd afspeelbaar in PAL & NTSC. De oorspronkelijke DVD Werken met Wind en Water is inmiddels definitief uitverkocht en is dan ook niet meer leverbaar. www.dutchwindmills.tv

Love Revisited

Is de titel van de nieuwste CD van Toon Roos, neerlands beste saxofonist. Deze CD markeert de 25 jarige carriere van Toon. Wij maakten, in het samenwerkingsverband Museion Media, begin 2008 een registratie in het Amsterdamse Bimhuis van een concert van Toon Roos Quartet. Het maakt onderdeel uit van een grote produktie rondom deze getalenteerde musicus. In deze produktie volgen we Toon in zijn 25ste jaar als professioneel musicus, oa. op het Northsea Jazz Festival en in de studio met Peter Erskine.