ONZE KLANTEN

Corporate Uitingen, oftewel bedrijfsfilms

Workstation • Amsterdam maakt opvallende en frisse bedrijfsfilms. Ze kunnen gaan over strategieën, toekomstvisies (bv over maatschappelijk ondernemen) of nieuwe innovatieve producten en hun potentiele klanten, maar ook over de medewerkers zélf. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt als corporate uitingen, als instrumenten voor de verkoopafdeling of als hulp bij de motivering van het personeel. Of we maken 'gewoon' een mooie film waarmee het bedrijf zichzelf aan de buitenwereld voorstelt.
Op heldere en overtuigende wijze kunnen we complexe en abstracte materie vertalen naar korte overtuigende, frisse en soms swingende audiovisuele uitingen.
Één van de specialiteiten van Workstation zijn films waarin veranderingen in de structuur of cultuur van een organisatie of bedrijf centraal staan. Goede communicatie is tegenwoordig onontbeerlijk bij de implementatie van veranderend beleid en audiovisuele communicatie is een sterk instrument hierin. Bijvoorbeeld met video via internet of intranet als een nieuwe en efficiente vorm van bedrijfstelevisie.
Onze lijst met klanten is lang, dus we noemen hier slechts enkelen. We werkten o.a. voor Fortis, British Telecom, KPN, Leaseplan, Microsoft, Ministerie van Binnenlandse Zaken, NUON, Philips, Shell, Telfort, Terra Vitalis, Unicef, Universiteit van Leiden.

Onze 'filosofie' is dat we onze klanten zoveel mogelijk betrekken bij de productie van een film. Uiteindelijk weet een opdrachtgever zélf vaak (maar soms onbewust) wát er verteld dient te worden. Het is onze taak dat boven water te krijgen en dan met een creatieve invulling te komen, zodat er een goede film geproduceerd kan worden. Dat doen we al jaren met heel veel plezier en we mogen het best zeggen: daar zijn we goed in!

Commercials

Workstation • Amsterdam produceert ook op kosteneffectieve wijze tv (& internet) commercials). Op basis van een creatief concept wordt een script ontwikkeld en een productioneel kader op maat opgezet. We kunnen putten uit een uitgebreide groep met creatieve regisseurs met elk hun specialisme. Zo wordt er binnen het gestelde budget een ervaren groep professionals bij elkaar gebracht. Het produceren van commercials is namelijk maatwerk. De volgende merken o.a. kregen van ons een maatkostuum: Gall&Gall, KPN/NIPO, Ici Paris XL, Waanders Uitgeverij, Kotex, Diabetesfonds, NUON, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Verkade, Vliegwinkel, Roosvicee, Panama, Terra Vitalis.